Un alt loc de legenda si istorie

Pe vechile mosii ale boierilor Vacaresti, adica zona Baneasa de astazi pe Sos.Bucuresti-Ploiesti la nr. 10 al Bucureştilor, aflam amplasamentul Restaurantului Voievodal BANEASA, inaugurat la mijlocul anilor 2013.
Locaţia cu aer de conac boieresc, amenajarea autentica, preparatele şi modul lor de servire sunt toate gândite ca oaspeţii să se simtă asemeni domnitorilor si boierilor din vechime – trataţi şi ospătaţi regeşte, ce erau gazduiti la curtea marelui ban Serban Vacarescu si a sotiei sale baneasa Ecaterina Vacarescu.

Rezervare Rapida


 • Bucatarie romaneasca traditionala

  Asa cum povestea regretatul Radu Anton Roman este vorba în primul rând de bucătăria veche ţărănească şi târgoveaţă, dar şi de bucătăria romanizată, fie ea inventată în bordeiele Bărăganului, prin stânele Maramureşului, prin casele de stuf ale Deltei Dunării ori prin casele cu cerdac ale Moldovei sau chiar si prin magherniţele Bucureştiului.

  630-680-4860

 • Petreceri si evenimente

  Restaurantul organizează evenimente speciale, din categoria cocktailuri, recepţii, dineuri oficiale, precum si petreceri corporate, cine turistice, petreceri private şi tradiţionalele ospeţe româneşti (aniversari nunţi, aniversari botezuri, alte aniversări ocazionale) de până la 300 de persoane. Doar la solicitarea dvs. si prin intermediul colaboratorilor nostri putem realiza variate programe de entertainment;

  (757) 678-5154

 • Vinoteca

  Restaurantul dispune de o vinotecă ce poate gazdui sesiuni de degustari de vinuri, ce este aflată în lobby-ul incintei, în care se află amplasate pe un perete de aproximativ 20 mp, un numar de peste 200 de sortimente de vin.

  many-seated

 • 781-477-2536

  Meniu de pranz

  Zilnic, la Restaurant Voievodal Baneasa va asteapta un meniu de pranz sanatos cu specific romanesc.

  2285188867

  ® Restaurant Voievodal Baneasa

  7863795409 8886685817

  Facebook